Agjensia Dea Imobiliare operon me teper se 10 vite ne tregun shitje dhe blerje pronash, pasuri te patundeshme, duke ofruar sherbimin e duhur ne kohen e duhur.

Pozicionuar me zyre kryesore ne qytetin e Durrsit dhe me bashkpunimin me operatoret e saj ne Tirane, nder vite eshte shnderruar ne simbol te kompetences, seriozitetit dhe besimit te klientit.

Me nje staf te perkushtuar dhe diplomuar ne fushen e Ekonomike, Juridike dhe Turizmit.

Localization :
Budget :

Living space :

0 properties found

Na Ndiqni